tisdag 14 september 2010

Tisdag, Diane :-)

Dagens resultat: "Diane" bjöd på hela 24 deltagare! Bra kämpat av alla. När vi är så många är det viktigt att samtliga deltagare lyssnar noga på oss instruktörer så att allt går så smidigt som det gick idag. Dagens "rökare" bjöd Jani på med en sluttid på 6:50. Mycket bra!

///Pär B
 

Dags för en "benchmark workout" döpt efter en tjej igen.
WOD: Diane 21-15-9
      Marklyft (100kg / 80kg/ ??kg)
      HSPU

7 kommentarer:

  1. Red light district..? Allvarligt, vad har Amsterdams hordistrikt med vår träning att göra? Vi är även ett antal tjejer som tränar crossfit och för mig skulle det kännas bättre att slippa den här typen av låg sexistisk humor.

    SvaraRadera
  2. Ja håller me, vilken wicked järna gjorde den kopplingen?

    SvaraRadera
  3. Jag har ofta undrat vilka som är kvinnorna bakom dessa WODs. Det är alltså prostituerade..där ser man!

    SvaraRadera
  4. @ Mia, Kajsa och Ove. Ber om ursäkt för att jag inte läste mer noggrant när jag "lånade" bilden från en amerikansk CF-sida. Tyvärr lite för stressad och såg bilden mest som en sammanställning av flera så kallade "benchmark workouts", .

    Namnen på de olika wod:arna kommer bland annat från naturkatastrofer samt från kvinnor i CrossFit-gemenskapen som imponerat på Coach Glassman. Medan HERO-wod:arna kommer från amerikanska poliser/militärer eller brandmän som omkommit under tjänstgöring.

    SvaraRadera
  5. Tack för ett bra svar och en bra blogg. Skönt att även CrossFit-kvinnor har fått ge namn till wodarna (och dom behövde inte ens dö i strid :-)
    Ses på gymmet.

    SvaraRadera
  6. Bra med ursäkten, tänker bara på vad som hänt om en sån bild hamnat på CF Santa Cruz blogg, då hade de nog blivit ganska stämda.

    SvaraRadera
  7. Jag tycker i och för sig att bilden var rolig och det verkar de flesta CrossFit Affiliates i USA också tycka...se t.ex.:

    http://store.crossfitaddiction.com/

    Hur som helst....nu fokuserar vi på träningen istället men kom ihåg:

    If you want a good time you can always call Fran....her number is 21 15 9.

    SvaraRadera