söndag 26 september 2010

Söndag, vila och återhämta

Passa på att vila för snart är det måndag igen!! :-)

4 kommentarer:

  1. Jag vill också göra alla dom roliga saker in gör! Men kan inte på hårt överbelastade knän. Som jag håller på att ordna till under sex månaders rehabiliterings träning:- (

    En del känner mig i CF 2 Några från föra året CF 1 också, -)

    Det måste bort innan jag kan ta upp CrossFiten på fullt allvar ingen.

    Träning i CrossFit anda genom förs men bara för överkropp har testat lite kettlebell swing men knän vill riktigt inte tyvärr.

    Det blir mycket Handstands & Press Handstands, L-sit i olika svårthets grader men det mycket svårt tar tid att bygga upp. Pushups – XR i ringar i stället för vanliga... finns sex olika varianter av pushups i ringar.

    Men det kommer att ta ett tag innan jag når ditt om jag gör det.

    Följer efter en bok som heter Building The Gymnastic Body (Christopher Sommer) för motionärer eller rent av Crossfitare.

    Sedan ett tips i en lite odjur Gymboss Interval Timer för er som kör CrossFit, MMA/Boxning eller tabata & löpning. En väldigt bra sak att ha.

    Om man tränar själv= ) Den finns i Sverige att köpa för högre pris en USA. Ska köpa den till lönen. Måste ha den. Svårt att köra vissa saker. Har varit på jakt länge efter ett sådant odjur...

    Det är svårt ensam att hålla koll på intervaller.

    ”One downside is that if you’re training at the gym, people like to give you weird looks when your crazy beeper is going off constantly.”

    SvaraRadera
  2. Trasiga knän är aldrig roligt! Bra att du kämpar på, är inte riktigt säker på vem du är men det spelar ju ingen roll.. Hoppas du genomför din rehab fort och snart är tillbaka på CF Sthlm.

    SvaraRadera
  3. Tränat i två år hos er... Känner Böjer Evert Carro Cissi Anna mm Andreas grym, tråkigt att han har flyttat.

    Max Fredrik Pär borg mm.

    Hälsningar Martin Karlström med ursinniga hejar rop

    SvaraRadera
  4. Kom igen nu'rå!!!! we miss U!

    SvaraRadera