onsdag 13 oktober 2010

Onsdag, temaworkout

Idag så kommer vi att genomföra en workout som ni skall göra tillsammans med en kamrat.

Arbete (träna) i team om 2 personer där en arbetar och den andre vilar, tillsammans ska man göra nedanstående repetitioner.


50 K2E (knä till armbågarna)
75 boxjumps
100 Kettlebellswings



Dagens resultat! Bra kämpat av alla.

8 kommentarer:

  1. En ensam själ på plats 07.00 imorse. Genomförde hela workouten ensam. Mycket bra!

    SvaraRadera
  2. Ibland längtar jag efter att ha skor när vi tränar. Speciellt när det är box jumps och hopprep. Vilka skor är egentligen tillåtna? Kan man ha converse eller måste jag köpa några dyra specialskor?

    SvaraRadera
  3. Till Christoffer: vilken snabb respons på mitt musikönskemål, tackar ödmjukast! ;) Tyvärr är det så att jag ramlade med cykeln igår och skadade ena axeln och armbågen, så jag kan inte vara med på passen de närmsta gångerna.. :( Trist! Eller så får jag komma in och köra pistoler och knäböj (dock utan balanserande armrörelser!) ett helt pass och njuta av lite rockmusik.. ;) Kör hårt allihopa, vi syns!

    SvaraRadera
  4. Hahaha! Vilken helt galen wod! :)

    SvaraRadera
  5. Det var kul. Kände viss lättnad att det inte var 50, 75, 100 per person, vilket jag trodde före passet..

    SvaraRadera
  6. hotellgymmet i Kiev visade sig ha det mesta som behövs, så inte heller dagens wod va nåt problem. Fick dock köra med en improviserad kettlebell vilket va lite förvånande, trodde kettlebells skulle va lika självklart som billig vodka i ukraina.

    SvaraRadera
  7. @ Mia: Inom CrossFit communityn används olika skor lite beroende på vilken slags WOD man gör (men många använder samma par skor till allt).

    Vanligt förekommande skor är ex Vibram FiveFingers, Nike Free, Adidas Samba, Converse, lyftarskor etc.

    Dock på CrossFit Sthlm, så måste vi tänka lite extra på vilka skor vi har, eftersom vi tränar på budo-mattor och dessa kan gå sönder ifall man dumpar vikter på dem eller ifall man använder fel sorts skor. Fel sorts skor är skor med hård sula dvs. klassiska springskor och skor med hård/taggig sula. Har du istället skor med en mjuk och mer len sula, så är det skonsammare för mattorna. Ex på sådana skor är Vibram FiveFingers, Converse, Brottarskor.

    Vilka slags träningsskor du använder beror mkt på individuell smak, men du kan ju passa på att fråga instruktörerna på passen om åsikter och de andra du tränar med + prova lite olika sorters skor i affären för att försöka bilda dig en uppfattning om vad som passar bäst för dig.

    Lycka till!

    SvaraRadera